Back to All Events

Ti 7.5.2019 MiB After Work: Tulevaisuuden työelämän trendit - uusia ajatuksia työnhakuun ja urasuunnitteluun

Saranen Consulting kertoo meille Kuopion työllisyystilanteesta, piilotyöpaikoista sekä niiden hakemisesta ja rekrytoivista koulutusohjelmista. Tästä illasta saat uusia ajatuksia työnhakuun ja kuulet uusista mahdollisuuksista!

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointi-, koulutus- ja urapalveluyritys. He auttavat yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä uusiin työpaikkoihin. Viime vuonna he loivat yhdessä asiakkaidensa kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensivat uusille urille yli 3000 asiantuntijaa.

Aika: Tiistai 7.5. klo 17-18.30

Paikka: Keskustassa, hotellin neuvotteluhuone. Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa (Scandic Kuopio, Satamakatu)

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 24.4. klo 10.