Back to All Events

08.05.2019 MiB Morning Club: Unelmista voimaa, kun elämä haastaa

Onko sinulla unelma tai unelmia? Oletko kohdannut elämässäsi haasteita, jotka ovat saaneet sinut luopumaan unelmistasi tai hautaamaan unelmasi joksikin aikaa? Haluatko inspiroitua tarinasta, jossa yhdistyvät sekä unelmat, että elämän haasteet? 

Esikoiskirjailija ja seksuaaliterapeutti Pauliina Flang kertoo oman tarinansa, miten elämä erityislapsen kanssa ja tyttären kuolema haastoivat hänen unelmiaan ja samalla saivat niitä toteutumaan. Vaikka matka kohti unelmia on ollut paikoitellen kivikkoinen, Pauliina ei ole lakannut uskomasta elämän hyvyyteen, itseensä ja unelmiinsa.

Yksi Pauliinan unelmista toteutui, kun huhtikuussa ilmestyi hänen esikoiskirjansa Seitinohuin säikein - suru minussa tyttäreni kuoleman jälkeen. Voit ostaa kirjan tilaisuudesta Pauliinan omistuskirjoituksella.

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 01.05. klo 10.