Back to All Events

Ke 8.5.2019 MiB Afterwork: Lean terveydenhuollossa

Kiinnostus Leaniin, yhteen maailman levinneimpään johtamisfilosofiaan, on tällä hetkellä Suomessa kasvussa. Esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa on lähdetty innolla hyödyntämään tätä jatkuvan parantamisen ajattelua. Lean-ajattelulla on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia niin asiakasarvon kasvattamiseen, tuottavuuteen kuin työhyvinvointiin.

Tule kuulemaan konkreettisia esimerkkejä, kuinka Lean-ajattelua on hyödynnetty Suomessa terveydenhuollossa. Luennoitsijana toimii Lean Culture Oy:n toimitusjohtaja ja valmentaja Heikki Pöri, joka on valmentanut Lean-ajattelua valtakunnallisesti useissa sairaanhoitopiireissä.

Paikka:
Tampere
Hinta:
Maksuton
Lapset:
Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 60 äitiä ilman lasta sekä 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikona 1.5. klo 10.