Back to All Events

To 9.5.2019 MiB Afterwork: Ilmastoystävälliset valinnat kotikeittiössä

Pohditko sinä miten voisit ottaa ilmaston huomioon ruokavalinnoissasi? Tiesitkö, että on kehitetty oma ruokavalio ilmastonmuutoksen torjumiseen ja se on nimeltään planetaarinen ruokavalio? Entä tiedätkö mitkä ruoat ovat ilmastopahiksia? Ja mitä tarkoittaa ruoan hiilijalanjälki? Entä osaatko välttää ruokahävikkiä keittiössäsi?

Tule ottamaan planetaarinen eli ilmastoystävällinen ruokavalio haltuun asiantuntijaluennolla. Luennon jälkeen osaat tehdä ilmastoystävällisempiä ruokavalintoja perheellesi. Luennoitsijana toimii HSY:n ilmastotreenikampanjan ilmastoystävällisen ruoan keulakuva, somevaikuttaja ja kotitalousopettaja Linda Kovanen

Tapahtuma on osa MiB Lab Lastemme tulevaisuus -hanketta, joka panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. 

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: To 09.05.2019 klo 17-18:30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 02.05. klo 10.