Back to All Events

To 9.5.2019 MiB goes: Brunnen Communications

Tervetuloa oppimaan viestinnän vaikuttavuuden mittaamista!

Tavallinen haaste organisaatioissa on se, että viestinnän tavoitteet asettaa joku muu kuin viestintä itse. Pahimmassa tapauksessa tavoitteet mittaavat vain suoritteita, ei pitkäjänteistä vaikuttavuutta. Miten laatia viestinnän tulosmittaristo niin, että se ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan? Onnistuneesti laadittu viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen karsii myös turhia töitä pois – esimerkiksi sellaisia, joita organisaatio on tottunut pyytämään, vaikka ne eivät tue viestinnän tavoitteita.
 
Tuntuuko tutulta? Tulee mukaan viestintätoimisto Brunnenin innostavaan ja vuorovaikutteiseen kokoontumiseen!

Aika: 
To 09.05.2019 klo 9.30–11
Paikka: 
Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: 
Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.