Back to All Events

MiB After Work: Johtajakoulu

"Jonain päivänä musta tulee jonku suuren yrityksen markkinointijohtaja". Näin sanoi Hale Okkonen jo opiskeluaikana, mutta silti hänen nykyinen positio Postin markkinointijohtajana tuli jotenkin yllättäen. Vai tuliko? Miten paljon ääneen sanotut haaveet lopulta vaikuttavat urapolkuihimme? Tätä pohtii Aava & Bangin perustajanakin monille tutuksi tullut Hale Okkonen.

Toukokuun johtajakoulussa Hale kertoo uratarinansa lisäksi näkemyksiään johtajuudesta. "Ihmisten, asioiden, talouden, sidosryhmien johtaminen... Johtajuus on niin valtavan laaja käsite, että loppujen lopuksi tuntuu että kaikkein suurin haaste on itsensä johtamisessa ja kaikkien näiden aspektien välillä tasapainoilussa."

Aika: To 09.05.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 02.05. klo 10.