Back to All Events

Ma 3.6.2019 MiB After Work: teknologia start up -yritykset ja niiden luomat uramahdollisuudet

Kesäkuu polkaistaan käyntiin sukeltamalla start up-yritysten maailmaan MiBin After Work -tilaisuudessa. Tilaisuus järjestetään Suomen suurimman startup-kampuksen Maria01:sen alueella Icebreaker.vc:n tiloissa. Icebreaker.vc rahoittaa varhaisen vaiheen teknologiayrityksiä ja tarjoaa näille neuvoja, verkostoja sekä hyödyllisiä tapahtumia, kuten yli 700 osaajan verkoston tapahtumia.

Tilaisuudessa kuulemme inspiroivia uratarinoita Icebreaker.vc portfolioyritysten osaajanaisilta ja tutustumme yhteisön tarjoamiin työmahdollisuuksiin kansainvälisten teknologiayritysten parissa. Puhumassa mm. juuri 12M€ rahoituskierroksen keränneen Kodit.io:n COO Thandia Pomar Zurita. Kodit.io palvelun tavoite on tarjota markkinoiden helpoin ja nopein tapa myydä asunto. Kodit.io on suomalaisen Homerun Technologies Oy:n tuottama palvelu. He rakentavat algoritmeihin ja automaatioon pohjautuvaa asuntotietoalustaa ja palveluita, joiden tarkoitus on merkittävällä tavalla helpottaa asuntojen myyntiä ja ostoa.

Voit hakea jo ennakkoon Icebreaker.vc maksuttomaan osaajayhteisöön, päästäksesi tutustumaan portfolioyritysten avoimiin työmahdollisuuksiin jo etukäteen osoitteessa https://icebreaker.vc/community.

Tilaisuuteen mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 12 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: Maanantai 3.6.2019 klo 16.30–18.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 27.5. klo 10.