Back to All Events

Ti 4.6.2019 MiB After work: Johtajakoulu - Johanna Riihijärvi

Kesäkuun johtajakouluun saamme vieraaksemme kuntokeskus Liikun toimitusjohtajan Johanna Riihijärven. Johanna on Turun kauppakorkeasta valmistunut kauppatieteiden maisteri, naisjohtaja ja yrittäjä.  Ennen Liikun perustamista Johanna on mm. rakentanut Ouluun premium-kuntokeskuksen – Liikuntakeskus Hukan.

Johanna tulee puhumaan Liikusta sekä yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä. Illan aikana saamme kuulla myös, millaista on työskennellä yrittäjänä yhdessä oman puolison kanssa. Käsiteltävinä aiheina on kysymyksiä kuten, kuinka olla monessa paikassa yhtä aikaa ja miten huolehtia siitä, että itselle tärkeille asioille löytyy aikaa arjessa silloinkin, kun lapset ovat pieniä ja aika tiukalla?

Tervetuloa kuulemaan Johannan ajatuksia sekä keskustelemaan johtajuudesta, yrittäjyydestä ja äitiydestä!

Aika: Ti 4.6.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Aleksinkulma, kokoustila Myllynurkka, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 28.5. klo 10.