Back to All Events

Ti 4.6.2019 MiB afterwork: Näin teet tehokkaampia presentaatioita

Tärkeä esiintyminen tulossa ja esitysmateriaalit tekemättä? Oletko menossa pitchaamaan mullistavaa ideaasi, mutta Power Point-esityksesi eivät välitä haluamaasi viestiä? Tai oletko ihaillut muiden pitämiä visuaalisia esityksiä ja haluat myös itse tehdä vastaavia? Tule 4.6. pidettävään afterwork –tilaisuuteen oppimaan kuinka tehdä tehokkaampia presentaatioita, jotka tukevat esitystäsi paremmin.

Esityssuunnittelija Pauliina Ullner jakaa MiB-äideille designoppeja, joilla tehdä esityksistä selkeämpiä ja vaikuttavampia. Jaettavat vinkit pohjautuvat Pauliinan maisterityössä tehtyyn tutkimukseen. Ullner kertoo esitysvinkkejä erityisesti sellaisiin tilanteisiin, jotka ovat osoittautuneet liiketoiminnan ammattilaisille erityisen vaikeiksi. Ullnerin vinkkien avulla välität esityksesi viestin tehokkaasti yleisöllesi.

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä lapsineen ja 15 yksin saapuvaa äitiä.

Aika: Tiistai 4.6.2019 klo 17.30-19.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 28.5. klo 10.