Back to All Events

Ti 4.6.2019 MiB Morning Club: Hyvinvointioikeus - Kehon korjaamisen lyhyt oppimäärä

Kehon korjaaminen on jokaisen perusoikeus. Arki kuluttaa ja välillä jopa iskemme varpaamme kynnykseen. Kaiken ei tarvitse jäädä kehoon hiljalleen vointiamme heikentämään.

On mahdollista, ja on täysin sallittua, ylläpitää omaa hyvinvointia ja spontaania hymyä. Eikä se edes ole kovin hankalaa. Ruoalla on väliä enemmän kuin mahantäyttämisen verran, koska jokainen minuutti noin kuusi miljoonaa solua uusiutuu sinussa ja ne rakentuvat siitä mitä sinä söit.

Keittiöstä tuleva ruoka ei ole silti kaikki mitä syöt. Me syömme myös korvilla, silmillä, iholla ja ajatuksilla. Peilisolujen kautta muokkaudumme ympäristön kaltaiseksi, tai sitten emme. Kehon korjaaminen on sitä, että havahdut itseesi ja mahdollisuuksiisi. Tiedostat oman hyvinvointioikeutesi.

Mira Juntusen oma motivaatio kehon korjaukseen nousi halusta olla energinen ja inspiroiva äiti suolistoromahduksen aikaan yksi- ja neljävuotiaille lapsilleen. Aiemmin lääke-edustajana työskennellyt Mira löysi uuden elämän leppoisammasta tavasta elää ja uteliaammasta suhtautumisesta erilaisiin kehon tarpeisiin. Lapset ovat nyt jo isoja koululaisia ja Mira voi paremmin kuin kaksikymppisenä.

Voit ostaa tapahtumasta Miran kirjan Kehon korjausopas - Ohituskaista terveeseen suolistoon ja energiseen elämään.

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: Tiistai 4.6.2019 klo 10.30–12.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 28.5. klo 10.