Back to All Events

Ke 5.6.2019 MiB After work: Kodin kaaos kuntoon, ammattijärjestäjän vinkit ja ura

Tuntuuko, että kotiin kerääntyy koko ajan epämääräisiä kasoja? Meneekö aika vain tavaroita järjestellessä? Onko tavaraa ylipäätään liikaa? Kesäauringon paistaessa koti näkyy kunnolla ja on taas aikaa sisustaa.

Tervetuloa kuuntelemaan ammattijärjestäjän vinkit. Nina Päivinen Tavarataitureista on koulutettu ammattijärjestäjä, yrittäjä ja äiti. Nina tulee kertomaan urastaan sekä antaa myös  vinkkejä lapsiperhekaaoksen hallintaan. Ninan yritys tarjoaa koteihin ja työpaikoille järjestämisen palveluita, joiden avulla arkeen saa toimivuutta ja samalla aikaa vapautuu tärkeimmälle eli elämälle.

Aika: Keskiviikko 5.6. klo 17-18.30

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita