Back to All Events

9.6.2019 MiB extra: Urajärven kartano

Suomen kesään kuuluu ehdottomasti mielenkiintoisiin lähikohteisiin tutustumista ja siksipä MiB avaa lähimatkailukauden ja suuntaa katseensa Asikkalaan, Urajärven kylään. Urajärven kartano on yksi maamme vanhimmista kartanomuseoista, avattu vuonna 1928.

Urajärven kartano kuului lähes 250 vuotta aateliselle von Heideman -suvulle. Viimeiset suvun edustajat kartanossa olivat naimattomat sisarukset Lilly (1849 – 1917) ja Hugo (1851 – 1915) von Heideman. He testamenttasivat kotikartanonsa ylläpidettäväksi kartanomuseona kuolemansa jälkeen. Kartanon ja sen omistajien historiaan liittyy monia mielenkiintoisia tarinoita ja kohtaloita, joista kuulemme lisää opastetulla kierroksella. Opastetun kierroksen jälkeen on mahdollista tutustua puutarhaan ja ympäristöön sekä nauttia päiväkahvit Kartanon Kahvila Hugo & Lillyssä.

Tapahtumaan mahtuu 10 jäsentä, joiden osallistumisen MiB maksaa. Lisäksi mukaan voi ottaa perhettä tai ystäviä omakustanteisesti. Sisäänpääsy aikuisilta 7 e, lapset 12-17 v. 5 e, 0-11 v ilmaiseksi. Kartanoon ei valitettavasti mahdu rattailla, joten pienet osallistujat kulkevat sylissä.

Tervetuloa!

Aika: su 9.6.2019 klo 15.00-16.30
Paikka: Urajärven kartano, Kartanontie, Asikkala
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan tulee sähköpostilla.