Back to All Events

To 8.8.2019 MiB After work: Hyvinvoiva perhe

Syksyn ensimmäisessä tapahtumassa pääsemme tutustumaan Hehku Wellnessiin sekä Tunne & Lasten TaiTikoon. Illan teemana on hyvinvoiva perhe, jota lähestytään palautumisen, parisuhteen, tunnetaitojen sekä ravinnon kautta. Illan aikana pääset kuulemaan yrittäjien tarinan sekä etsimään omaa sisäistä hehkuasi yhdessä upeiden naisten kanssa. Ilta päättyy rentouttavaan hengitysmeditaatioon.

Hehku Wellness Oy on Jyväskylässä 2018 perustettu hyvinvointivalmennuksia- ja palveluita tarjoava naisyrittäjävetoinen, moniammatillinen yritys. Tilaisuus järjestetään Hehkun ihanissa, kodinomaisissa tiloissa Rajakadulla.

Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. 

Aika: To 8.8.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Hehku Wellness, Rajakatu 22 A 9, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 1.8. klo 10.