Back to All Events

To 1.8.2019 MiB After work: Laadukas varhaiskasvatus ja hyvä päiväkodin aloitus

Millaista on hyvä arki päiväkodissa? Entä millaista se on tällä hetkellä Helsingissä? Miten varmistaa hyvä päiväkodin aloitus lapselle?

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen tulee kertomaan ja keskustelemaan mibiläisten kanssa varhaiskasvatuksesta Helsingissä. Pian esityksen päätteeksi on varattu hetki aikaa kysymyksille.  Lisäksi kuulemme valtakunnallisesta varhaiskasvatukseen suhdelukuihin liittyvästä kansalaisaloitteesta, jonka tukija Mothers in Business ry on. Kansalaisaloite suhdelukujen tarkemmasta määrittelystä haluaa turvata, että jokaisessa päiväkodissa on riittävä määrä aikuisia suhteessa lapsiin. Aloitteen tekijä Suvi Kettumäki varhaiskasvatuksen opettaja ja hän kertoo, miten suhdeluvut vaikuttavat päiväkodin arkeen. Puheen hyvästä aloituksesta varhaiskasvatukseen pitää Kristiina Ahlstedtin, joka toimii Vironniemi-Virkkulan johtajana ja on kasvatuskumppanuus-kouluttaja. 


Lisätietoja kansalaisaloitteesta löydät oheisen linkin takaa. Mibiläisten toivotaan kannattavan aloitetta https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4132.

Aika: Torstai 1.8.2019 klo 16:30-18
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.7. klo 10.

Earlier Event: July 1
Kesälomalla!