Back to All Events

Ma 12.8.2019 MiB mingle: Kuukausikahvit ja leikkipuistojumppa

Syyskauden ensimmäiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Lehtomäen päiväkodilla. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Sään suosiessa voimme nauttia lämpimästä kesäsäästä päiväkodin aidatussa pihassa. MiB aktiivimme Jenni Aikio lupasi vetää leikkipuistojumpan, jota varten kannattaa varautua rennoin vaattein. Aloitamme jumpan noin klo 17.30, varaudu liikkumaan noin puolen tunnin setin ajan! Jumppa sopii aikuisille ja kaiken ikäisille lapsille. Sadesäällä siirrämme suunnitelmat päiväkodin sisätiloihin.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Lehtomäen päiväkoti, Ravilankaari 1, 45160 Kouvola.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.