Back to All Events

14.8.2019 MiB mingle: Elokuun kuukausikahvit

Kuukausikahvit palaavat kesälomalta! Toivotaan, että kesäsäät vielä hellivät meitä ja pääsemme kahvittelemaan piknik-hengessä leikkipuiston laidalle. Tule siis mukaan Sorsapuistoon ja tuo mukanasi sekä eväät että viltti! Sateen sattuessa menemme Tullintorille kahvittelemaan.

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneen – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Sorsapuisto, leikkipuiston laita
Hinta: Maksuton (omakustanteiset piknik-eväät)
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.