Back to All Events

Mib reads: Minun tarinani Michelle Obama

Syksyn ensimmäisessä lukupiirissä tutustutaan Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen intiimeihin, vaikuttaviin ja inspiroiviin muistelmiin. 

Vaikutusvaltansa ja saavutustensa johdosta Michelle Obamasta on tullut yksi aikamme ikonisimmista naisista. Yhdysvaltain presidentin puolisona - ensimmäisenä afroamerikkalaisena - hän kehitti Valkoista taloa aiempaa lämminhenkisemmäksi ja tasapuolisemmaksi paikaksi ja puhui vahvasti myös naisten ja tyttöjen puolesta.

Pohdiskelevissa ja kiehtovissa muistelmissaan Michelle Obama avaa elämäänsä ja kertoo kehityksestään: lapsuudesta Chicagon eteläosassa, työskentelystään johtotehtävissä ja tasapainoilusta äitiyden ja työn asettamien vaatimusten välillä sekä vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. 

Tervetuloa mukaan lukupiiriin keskustelemaan aiheesta ja aiheen vierestä! Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 8.8. klo 10. Mukaan mahtuu viisi yksin saapuvaa äitiä ja viisi äitiä lapsineen.