Back to All Events

Ma 19.08.2019 ja ke 21.08.2019 MiB After Work: Positiivinen Ura – kukoista töissä -workshop

Tunnetko omat vahvuutesi? Tutkimusten mukaan ainoastaan 1/3 ihmisistä tunnistaa omat vahvuutensa. Jotta pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin ja hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet, on meidän tärkeää tunnistaa omat vahvuutemme, jotka energisoivat meitä ja joiden avulla selviämme haastavistakin työtehtävistä.

Omalla vahvuusalueella toimiessamme energisoidumme, koemme enemmän myönteisiä tunteita, löydämme merkitystä, parannamme ihmissuhteitamme ja koemme enemmän aikaansaamisen tunnetta. Vahvuuksien äärellä tunnemme olevamme luontaisimmillamme ja omia autenttisia itseämme. 

Workshopissa sukelletaan positiivisen psykologian tieteeseen vahvuuksien kautta. Toteutus on kaksipäiväinen, joista ensimmäisenä päivänä käsittelemme positiivisen psykologian tieteen selkärangaksi kutsuttuja luonteenvahvuuksia. Toisena päivänä tarkastelemme omia urapotentiaalejamme sekä uraohjauksen, että positiivisen psykologian menetelmiä hyödyntäen. Workshop sisältää oman uratarinan reflektointia, sekä muita ryhmä- ja yksilöharjoitteita. Lopuksi laadimme URAunelma-kartat  Tavoitteena on antaa konkreettisia ajatuksia ja välineitä kohti kukoistavaa (työ)elämää. Workshopin tavoitteena on rohkaista oman potentiaalin hyödyntämiseen ja uraitsevarmuuden buustaukseen. Workshop sopii sekä työssä oleville että uutta suuntaa katseleville.

Osallistujille ennakkotehtävänä on vahvuustestin tekeminen sivulla

https://www.viacharacter.org/survey/account/register josta saat valittua testin suomenkielellä. Ota vahvuuskartoituksesi tulostettuna mukaan workshoppiin. 

Positiivinen URA- workshopin mibiläisille ohjaa Mari Granholm. Hän on 3 lapsen äiti, yrittäjä, positiivisen psykologian asiantuntija ja uraohjaaja, jonka missio on auttaa ihmisiä tunnistamaan omat vahvuutensa ja auttaa rakentamaan oman näköistä elämää sekä uraa.

Aika: Ma 19.8.2019 klo 16.30–20.00 ja ke 21.8.2019 klo.16.30-20.00
Paikka: Oulun yliopisto, Tellus 
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteisia
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.8. klo 10.