Back to All Events

Ma 19.8.2019 MiB Extra: Motivaatioilta

Mikä meitä motivoi? Mistä sytyn, missä olosuhteissa toimin parhaiten? Mitkä tekijät vaikuttavat hyvinvointiini ja onnellisuuteeni? Millaisissa olosuhteissa ja mitkä tarpeet tyydyttyen olen parhain mahdollinen puoliso, äiti, työntekijä, ihminen? Tule tekemään oma motivaatioprofiilisi ja jakamaan sen tiimoilta ajatuksia toisten MiBiläisten kanssa! 

Motivaatioprofiilin lisäksi saat 40-50-sivuisen raportin koskien luontaisia motivaatiotekijöitä ja omaa motivaatioprofiiliasi. Ennen kaikkea saat ymmärrystä omalle toiminnallesi, mutta myös ymmärrys esim. työtovereita, kumppania tai ystäviä kohtaan avartuu oman profiilin myötä. Motivaatioprofiili tehdään netissä henkilökohtaiseen motivaatioprofiilikyselyyn vastaten ja profiilit puretaan ryhmäpurkuna MiB Motivaatioillassa.

Aika: Maanantai 19.8.2019 klo 17-20

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa. Maksullisuudesta johtuen ilmoittautuminen on sitova.

Lapset: Tällä kertaa tilaisuus on vain aikuisille tarkoitettu

Muuta: Ilmoittautumisen jälkeen saat 12.8. sähköpostiisi linkin oman motivaatioprofiilikyselyn täyttämistä varten.