Back to All Events

Ma 19.8.2019 MiB Morning club: Helsingin merellinen strategia

Tule kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin kaupungin stategiasta! Helsingin kaupunki haluaa olla maailman toimivin kaupunki. Merellinen sijainti on osa Helsingin perusluonnetta ja -olemusta. Jokainen helsinkiläinen asuu alle 10 km säteellä merenrannasta.

Asuminen meren äärellä on suosittua – asuntotarjonta on lisääntynyt ja sen valikoima monipuolistunut. Asiantuntija kertoo, miten entiset satamilta vapautuneet alueet Kalasatama, Jätkäsaari ja Kruunuvuorenranta on muutettu tuhansien asukkaiden kodeiksi. 

Merellinen Helsinki tarjoaa myös mahdollisuuksia virkistykseen ja yrittämiseen. Julkista, avointa rantareittiä Helsingissä on 130 km. Vastikään virkistyskäyttöön avatut saaret tarjoavat kaupunkilaisille ja vierailijoille mahdollisuuksia saaristo Helsinkiin tutustumiseen. Asiantuntija kertoo, kuinka Helsinki avaa lähisaaristoa yleiseen käyttöön, parantaa merellisten kohteiden saavutettavuutta, kehittää saariston palveluja ja edistää merellisiä tapahtumia. Luento ja kierros maanantaina 19.8.2019. Siirtymä luentopaikalta kierroksen aloituspaikalle on ratiovaunulla. 

·       klo 10–10.40 Helsingin merellinen strategia, arkkitehti Meri Louekari: paikkana Kansakoulukatu 3, Kamppi, neuvotteluhuone 121

·       klo 11.00–11.55 opastettu kierros Jätkäsaaressa, arkkitehti Teo Tammivuori: tapaamispaikka Jätkäsaaren kirjasto ja infokeskus, Tyynenmerenkatu 1, Jätkäsaari

Aika: Ma 19.8.2019 klo 10-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.8. klo 10.