Back to All Events

22.8.2019 MiB goes: Vincit Turku

Tervetuloa tutustumaan Vincitiin. Vincit on suomalainen it-yritys, jossa on 400+ työntekijää ja joka valittiin vuonna 2016 parhaaksi työpaikaksi Euroopassa (Best workplace in Europe). Suomen sisäisesti sama palkinto on tullut kolmesti. Toimistoja Vincitillä on Turussa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kaliforniassa. Vincitillä tehdään muun muassa mobiilisovelluksia, web-palveluita, data-analyysejä ja tekoälyprojekteja, käyttökokemuksia ja käyttöliittymiä. Vincitin kaksi tavoitetta on pitää työntekijät ja asiakkaat onnellisina.  Tule kuulemaan, miten se käytännössä tapahtuu, minkälaisia ovat Vincitin perheystävälliset käytännöt ja miten heidän asiantuntijansa kehittävät osaamistaan. Emäntinä meille toimivat ihanat Pauliina Anttila, joka on MiB äidit koodaa-ryhmäläisille jo tuttu ja puhuu osaamisen kehittämisestä, sekä Fanny Karlsson Vincitin HR-puolelta esittelee työn ja perheen yhdistämistä helpottavia käytäntöjä. Näistä eräs on kesäaikainen hoito työntekijöiden lapsille.

Koska tilaisuudessa on tarjoilua, pyydämme osallistujia ilmoittamaan peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, jotta tarjoilu voidaan mitoittaa oikein.

Paikka: Vincit Turku, Helsinginkatu 15, 20500 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 15.8. klo 10.00


Earlier Event: August 20
Ti 20.8.2019 MiB Welcome Coffee