Back to All Events

Ti 17.9. MiB After work: Sujuvampi, turvallisempi, onnellisempi arki ammattijärjestäjän neuvoilla

Häiritseekö tavara arkeasi ja hankaloittaa sen sujumista? Tule kuulemaan miten saat arjestasi sujuvamman, turvallisemman ja onnellisemman ammattijärjestäjän neuvoilla.

Tilaisuudessa saat vinkkejä ja pohdittavaa omaan tavarasuhteeseen ja kodin turvallisuuteen. Samalla saat vinkkejä onnellisemman arjen luomiseen. 

Luennoitsija Heidi Finni on lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Heidi toimii päätyökseen henkilökohtaisena avustajana ja kevytyrityksen Arjenlomatilan kautta tarjoaa kotiapu- ja ammattijärjestäjän palveluita sekä luentoja. Heidi toimii myös Suomen ammattijärjestäjät ry puheenjohtajana. (Katso lisää: arjenlomatila.fi ja Arjenlomatilan fb:ssä).

Tilaisuuden avaa Terhi Välisalo, Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja. Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset on piirijärjestö, joka tukee kymmeniä jäsenyhdistyksiään sekä tuottaa asiantuntijapalveluista ruoan ja maisemasuunnittelun aloilla. Se on osa ProAgria Etelä-Pohjanmaata (http://etela-pohjanmaa.maajakotitalousnaiset.fi/)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen sekä 14 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 2.9.19. klo 18.