Back to All Events

26.–27.8.2019 MiB Morning club: Kohti unelmatyöpaikkaa


Oletko koskaan miettinyt, miten työmarkkinat toimivat ja missä mielenkiintoiset työpaikat ovat? Entä kun unelmiesi työpaikka on löytynyt, miten markkinoit itseäsi ja herätät mielenkiinnon rekrytoivassa henkilössä? MiBin ja Manpowerin kaksipäiväisessä koulutuksessa saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin ja voit aloittaa matkasi kohti sinun unelmiesi työpaikkaa. Tapahtuman vetävät Manpowerin huippuosaajat Laura Toikkanen ja Hannu Pelli.   

Laura Toikkanen on Tampereen alueella operoiva rekrytointikonsultti, joka sulattaa karskeimmankin työnhakijan sydämen työhaastatteluvaiheessa. Lauran positiivinen ja lämmin ote yhdistettynä ammattimaisuuteen on tehnyt hänestä korvaamattoman palasen Manpowerilla. Laura on tottunut haastattelemaan viikkotasolla toistakymmentä työnhakijaa, jonka johdosta häneltä saa kullanarvoisia vinkkejä työhaastattelussa onnistumiseen.

Hannu Pelli toimii Manpowerilla sourcing konsulttina, jonka pääasiallisena tehtävänä on yhdistää oikeat ihmiset oikeaan tehtävään. Hannun osaavan katseen alla on viikoittain lukematon määrä ansioluetteloita, joten hän tietää vinkit, joilla voi erottua massasta. Vallitsevan osaajapulan aikana Hannun ilmiömäinen taito löytää oikeat tekijät vaikeasti täytettäviin tehtäviin on pelastanut useat toimeksiannot. Hannu tekee työtään ihmisläheisesti ja suurella sydämellä ja onkin siitä syystä kerännyt paljon positiivista palautetta niin työyhteisössä kuin hakijoiden keskuudessa.

Ma 26.8.2019 klo 10–12: Työmarkkinat ja piilotyöpaikat

Millainen on työllisyystilanne tällä hetkellä, entä mitä kuuluu hakijamarkkinoille? Koulutuksessa paneudumme näiden aiheiden lisäksi erilaisten hakukanavien käyttämiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Keskustelemme myös verkostoitumisesta ja verkostoista sekä erilaisista työkaluista työnhaussa, kuten videohakemuksista ja esittelyvideoista.

Ti 27.8.2019 klo 10–12: Miten näytän oman osaamiseni?

Oman osaamisen tunnistaminen ja sen auki kirjoittaminen on keskeisen tärkeää. Tässä koulutuksessa opettelemme tunnistamaan hakusanat, joilla tulee löydetyksi ja kuulemme, mitä rekrytoiva henkilö tai headhunter katsoo profiilissa ja ansioluettelossa. Saamme myös vinkkejä hakukirjeen, CV:n ja profiilin optimointiin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.8. klo 10.