Back to All Events

MiB Goes: Natural Beauty

MiB Rovaniemi aloittaa syksyn "back to work" -teemalla tutustumalla Natural Beautyyn. Tämä ekokauneushoitola luomukosmetiikkamyymälän kera on upea esimerkki arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä Rovaniemen sydämessä. Luomukosmetiikka voi nimittäin olla myös arvovalinta.

Natural Beauty -hoitola on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja ayurvedaan. Hoitolan yhteydessä olevasta OM Organic Beauty -myymälästä löydät useita erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

Illan aikana kuulemme ensiksi yritysesittelyn arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä, jonka jälkeen pääsemme tutustumaan korkealaatuisiin luomuraaka-aineisiin pohjaaviin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteisiin.

Yhdellä meistä MiB-osallistujista on mahdollisuus kokeilla tuotteita ammattilaisen tekemän esittelymeikin muodossa - tämä arvonta on käynnissä Facebookissa Mothers in Business Rovaniemi -ryhmässä julkaistun tapahtuman keskusteluketjussa. Ilmoita halukkuutesi osallistua esittelymeikin arvontaan kommentoimalla kyseistä tapahtumaa "osallistun meikkauksen arvontaan".

Esittelymeikin arvontaan voi osallistua ma 26.8.2019 klo 18 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan (voittajalle ilmoitetaan).

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on tällä kertaa vain äideille hoitolan pienen tilan vuoksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.8. klo 10. Mukaan mahtuu maksimissaan kymmenen äitiä.