Back to All Events

Pe 30.8 MiB goes: Grape People, Vaikuttavaa osallistamista fasilitoimalla

Kaipaatko kokouksiin ja työpajoihin rakennetta, energiaa ja tekemisen meininkiä?

Grape People on Suomessa pioneeri organisaation kehittämisen menetelmissä ja auttaa asiakkaitaan organisaation kehittämisen hankkeissa: esimerkiksi strategiatyössä, palvelumuotoilussa, innovatiivisen kulttuurin luomisessa, tiimien ja johtajuuden kehittämisessä sekä muutoshankkeissa. Nyt Grape People toivottaa MiB ry:n jäsenet lapsineen lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan osallistavaan fasilitointiin. 

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Osallistamalla ihmisten osaaminen ja aika hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa asiantuntijoiden osaamisen yhdistäminen.

Kun haluat ymmärtää, mitä fasilitointi on, tule viettämään innostava aamupäivä kanssamme. Koet fasilitoidun tilaisuuden käytännössä ja ymmärrät, miksi ja milloin kannattaa fasilitoida. Opit yhden fasilitointimenetelmän sekä menetelmät osallistavan tilaisuuden aloitukseen ja lopetukseen.

Grape People tarjoaa talon puolesta kahvia ja teetä. Tilaisuus alkaa klo 8.45 verkostoitumisella ja aamukahvilla, varsinainen osuus klo 9.00.

Aika: Pe 30.8.2019 klo 08.45–11.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuma on maksuton. Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan! Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 23.8. klo 10.