Back to All Events

Pe 30.8.2019 After Work: Työ on makuasia

Kiinnostaako ura ravintola-alalla tai oletko muuten vain hyvän ruuan ystävä? Vietetään perjantai-illan after workia uratarinoihin tutustuen ja hyvällä ruualla herkutellen!

Illan aikana Bierstuben yrittäjä Laura Laukkanen jakaa kokemuksiaan siitä, millaista on ollut menestyvän yrityksen ja perheen yhdistäminen. Eeva Mertanen kertoo omasta urastaan Ravintolamestareiden parissa. Projektipäällikkö Henna Lehikoisen kanssa pohdiskellaan myös, kuinka European Region of Gastronomy 2020 -hankkeen tapahtumatarjonnassa voitaisiin huomioida monipuolisesti lapset ja lapsiperheet.

Illan kruunaa mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun MiBiläisten mukavassa seurassa, perjantai-illan kunniaksi voi kippistää kenties lasillisetkin!

Aika: Pe 30.8.2019 klo 17–19

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Omakustanteinen ruokailu

Lapset: Vietetään after work tällä kertaa vain äitien kesken

Mukaan mahtuu 20 äitiä.