Back to All Events

To 5.9.2019 MiB Afternoon Club: Sulapac – Missiona pelastaa maailma muoviroskalta

Vuosittain tuotetaan lähes 300 miljoonaa tonnia muovia. Liian suuri osa tuosta muovista päätyy väärään paikkaan kuten meriin. Tule kuulemaan miten Sulapacin Laura Tirkkonen-Rajasalo ja Suvi Haimi lähtivät ratkaisemaan tätä ongelmaa. Sulapac on kahden biokemistin vuonna 2016 perustama yritys, joka kehittää sataprosenttisesti biohajoavaa ja muovia korvaavaa materiaalia. Sulapacin tuotteita voidaan käyttää mm. kosmetiikassa, elintarvikkeissa, lahjapakkauksissa.

Laura Tirkkonen-Rajasalo kertoo meille miten Sulapacin liike-idea sai alkunsa, mitä haasteita ja onnistumisia matkan varrella on kohdattu ja miten matka jatkuu kohti kestävämpää tulevaisuutta. Laura on hiljattain palannut vanhempainvapaalta töihin ja kertoo meille myös yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä.

Tilaisuuteen mahtuu 15 osallistujaa lapsineen ja 20 osallistujaa, jotka saapuvat yksin.

Aika: To 5.9.2019 klo 13.30–15.00

Paikka: Helsinki, tarkemmat paikkatiedot Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 29.8. klo 10

Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin? 


Earlier Event: September 5
MiB Yrittäjät: lounasmingle
Later Event: September 6
Pe 6.9.2019 MiB goes: Tori.fi