Back to All Events

8.8.2019 MiB Mingle: Elokuun kuukausitreffit

Heinäkuu on lomailtu ja aika palata taas arkeen. Mikäs sen parempi tapa tehdä se kuin vertaistuen avulla. Tule juttelemaan syksyn suunnitelmistasi ja kuulemaan muiden suunnitelmia. Toivottavasti kesäsäät vielä hellivät meitä ja pääsemme nauttimaan lounaan ulkoterassilla. Paikka tarkentuu myöhemmin. 

Kuukausitreffeillä pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Ota siis myös kaveri mukaan! Ruokailu on omakustanteinen. Tervetuloa!

Paikka: Tarkentuu myöhemmin.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/474392286708558/