Back to All Events

9.8.2019 MiB goes Fiilis Fitness: Treenaa lapsesi kanssa ja kuule inspiroiva yrittäjän tarina

Houkuttaako sinua liikunnan aloittaminen uudelleen, yhdessä vauvan kanssa? Kaipaako taaperosi liikuntavirikkeitä? Oletko kiinnostunut hyvinvointiyrittäjien tarinasta? Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness toivottaa MiB Tampereen tervetulleeksi tutustumaan tarinaansa sekä äiti-lapsilihaskuntotuntiin.

Fiilis Fitness on kahden nuoren naisen, liikunnanohjaaja AMK Siiri Halosen ja KTM Tiikku Kuurun voimannäyte. Vierailulla kuullaan liikunta-alan yrittäjien tarinaa ja päästään tutustumaan äiti-vauvalihaskuntotuntiin. Lihaskuntotunnille osallistuvien vauvojen pitää osata kannatella päätään, mutta tutustumaan voit tulla myös raskaana tai vastasyntyneen kanssa. Tälle näytetunnille voit halutessasi tulla isommankin lapsen kanssa.

Ota mukaan mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo. Fiiliksen suihkutilat, hoitotasot, mikro ja syöttötuolit ovat osallistujien käytettävissä. Tarkemmat ohjeet ja saapumistiedot saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 2.8. klo 10.