Back to All Events

10.9.2019 MiB after work: Tekoälyn etiikka

Tekoälyalgoritmit ovat yhä laajemmin mukana arjessa. Algoritmeja käytetään suositusten tekemisessä niin sosiaalisessa mediassa kuin Netflixissäkin. Niitä hyödynnetään vakuutuspäätösten tekemisessä, lainan ehtojen määrittelyssä, Yhdysvalloissa tuomiosuositusten tekemisessä, ja monessa muussa arkisessa toimessa. Tekoälyalgoritmien vaikuttaessa yhä useamman meidän jokapäiväiseen elämään, on näiden algoritmien ja niiden hyödyntämisen etiikka yhä tärkeämpää. Solita julkaisi alkuvuodesta Tekoälyn etiikka-raportin (tutustuttavissa täältä: https://www.solita.fi/solita-julkisti-tekoalyn-etiikka-raportin/). Tule kuuntelemaan Merituuli Vainion (Solita) alustus aiheesta ja osallistu alustuksen jälkeen workshoppiin, jossa pohdimme yhdessä, miten tämä vaikuttaa meihin ja lapsiimme.

Paikka: SparkUp Tykistökatu 4, 20520 Turku

Hinta: Maksuton/Hinta

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 3.9. klo 10