Back to All Events

11.9.2019 MiB Afternoon club: Naisena liiketoiminnan kehittämisen huipulla – Satu Ahlman (stream)

Yhä useammin naiset ovat mukana yrityksen johdossa ja vaativissa tehtävissä, mutta silti osa naisista on liian itsekriittisiä ja jää helposti ahkeran ja kiltin tytön rooliin. Kuinka tämän toimintamallin ja ajattelutavan pystyy muuttamaan? Mitkä ovat ratkaisevat tekijät siihen, että nainen etenee urallaan? 

Tähän teemaan liittyen uratarinansa tulee kertomaan Sosiaali- ja terveysalan liiketoiminnan intohimoinen kehittäjä, kasvuyritysten neuvonantaja ja SOTE-klubin perustaja, Satu Ahlman. Satu on toiminut sote-liiketoiminnan kehittämistehtävissä jo 20 vuotta, ollut mukana sote-yrityskaupoissa ja toiminut yritysten hallituksissa. Hän on myös mentoroinut useita urallaan eteenpäin haluavia naisia. Rohkeus, positiivinen itsevarmuus, virheistä oppiminen sekä rentous ovat olleet avaintekijöitä Satun uralla, ja hän haluaakin auttaa naisia ymmärtämään, että sopivan tavoitteellinen suunnitelma yhdistettynä riittävään osaamiseen ja positiiviseen itsevarmuuteen luo erinomaisen pohjan urasuunnitelmien toteuttamisessa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 4.9. klo 10.