Back to All Events

12.9.2019 MiB goes: Uudistunut Yrityskylä Varsinais-Suomi

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus, joka tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Yrityskylä perustuu suomalaiseen opetussuunnitelmaan ja sen tarina alkaa vuodesta 2010. Yrityskylä Alakoulun oppimisympäristö on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylä Varsinais-Suomen Alakoulun pienoiskaupunki on uudistettu elokuussa 2019 ja sitä esittelee Yrityskylän aluepäällikkö Suvi Ylikylä-Elers. Vierailulla tutustutaan myös Yrityskylän konseptiin ja pedagogiikkaan sekä kumppaniyhteistyöhön. 

Koska tilaisuudessa on tarjoilua, pyydämme osallistujia ilmoittamaan peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, jotta tarjoilu voidaan mitoittaa oikein.

Paikka: Yrityskylä Varsinais-Suomi, Tykistökatu 4 (ElectroCity 1.krs), Turku

Hinta: Maksuton. Vierailun jälkeen on mahdollista osallistua yhteiselle lounaalle (omakustanteinen)

Osallistujamäärä: Mukaan mahtuu 8 äitiä ja 5 äiti + lapsi

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma. 2.9. klo 10