Back to All Events

To 12.09.2019 MiB Afterwork: Innolink ja tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa. Meille tiedolla johtaminen merkitsee dataa ja analytiikkaa, kokemuspohjaista tutkimustietoa, reaaliaikaista arviointia, inhimillistä tietopääomaa, osaamista ja pelisilmää.

Älykäs tiedolla johtaminen edellyttää kovan datan, hiljaisen tiedon ja kokemuspohjaisen tiedon yhdistämistä tavoitteelliseksi toiminnaksi. Merkityksellisen tiedon avulla aktivoidaan koko organisaatio yhteiseen keskusteluun, tuodaan näkemyksellisyyttä ja edesautetaan yhteisen jaetun ymmärryksen syntymistä. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä. Ketterä kehittäminen kohti tavoitteita avaa tien jatkuvaan uudistumiseen ja kilpailukykyyn.

Afterworkissa keskustelemme tiedosta ja tiedolla johtamisen rakennus- ja kehitysvaiheista. Pyrimme tuomaan näitä teemoja esiin käytännönläheisesti ja myös konkreettisin esimerkein.

Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja ajatuksia tiedolla johtamisesta ja sen ajankohtaisista ilmiöistä. Tervetuloa!

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjiä ja palvelumme kattavat tiedolla johtamisen konsultoinnin, tutkimuksen, analytiikan sekä henkilöstöpalvelut. Kaikki palvelumme tukevat missiotamme helpottaa johtamisen arkea. www.innolink.fi

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: To 12.09.2019 klo 16.30–18

Paikka: Helsinki, tarkemmat paikkatiedot Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsen kanssa ja 20 äitiä yksin.

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 5.9 klo 10

Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin?