Back to All Events

To 12.9.2019 MiB Goes Hannes Snellman: Työoikeusaamiainen

Työskenteletkö esimies- tai HR-tehtävissä tai oletko muuten kiinnostunut työoikeuskysymyksistä? Tule kuulemaan mitä työoikeudesta on hyvä tietää juuri nyt ja mitä on odotettavissa. Käymme läpi tulevia lakiuudistuksia. Mitä muutoksia uusi työaikalaki tuo tullessaan, entä miten YT-lakia ja kilpailukieltosääntelyä on tarkoitus muuttaa?

Aamiainen tarjoillaan klo 8.30 alkaen ja aloitamme ohjelman klo 9.00 ajankohtaisella tiedolla työoikeudesta. Tilaisuuden jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Puhujina Hannes Snellmanin työoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat.

Aika: Torstai 12.9. klo 8.30-11.00

Paikka: Helsinki, tarkemmat paikkatiedot Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 25 äitiä, jotka saapuvat yksin. 

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 5.9. klo 10

Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin?