Back to All Events

13.9.2019 MiB After work: Uraäidin selviytymisopas

Miten olla hyvä vanhempi ja samalla tavoitella unelmiaan työelämässä? Anni Erkon Uraäidin selviytymisoppaassa yhdeksän menestyvää suomalaisnaista kertoo vaativan työn ja perheen onnistuneesta yhdistämisestä. Kirjan äidit kokevat olevansa hyviä äitejä, sillä onnistuessaan jakamaan aikansa perheen ja työn välillä he ovat lapsilleen paremmin läsnä ja kukoistavat töissä.

Ratkaisukeskeisyys elämänasenteena korostuu kirjassa sekä useiden äitien että työterveyspsykologin haastattelussa: Hae ratkaisuja, älä ongelmia. Vanhemmuus voi myös tukea työelämää tarjoten uusia arvoja ja toimintamalleja, joiden myötä työnteko tehostuu. Kun asiat järjestyvät mahdottominakin päivinä, ruuhkavuosien kuningattaret kokevat syvää onnellisuutta. Kirjassa he jakavat parhaat ajankäyttövinkkinsä ja kannustavat romuttamaan superäitimyytin. Kuka edes haluaa olla täydellinen?

Tapahtumassa Anni Erkko kertoo teoksestaan, sen syntyprosessista ja parhaista vinkeistä. Luennon jälkeen järjestetään aiheesta keskustelu.

Anni Erkko (s. 1983) on toimittaja, viestintäalan asiantuntija ja kahden lapsen äiti. Hän on työskennellyt eri medioissa, muun muassa Aamulehdessä, STT:ssä, Ylellä, Kauppalehdessä ja Kauppalehti Optiossa. Tasa-arvo ja naisten urien edistäminen ovat olleet tärkeä osa hänen työtään, ja hän on ollut esimerkiksi valmentamassa naisjohtajia median kanssa toimimiseen Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmassa. Tällä hetkellä hän työskentelee OP Ryhmässä pääjohtajan avustajana. Kirjassaan hän haluaa purkaa vastakkainasettelua uran ja perheen välillä ja tuoda esiin sitä, miten menestyvän uran ja tasapainoisen perhe-elämän yhdistäminen voi olla avain onneen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 15 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 6.9. klo 10.

Earlier Event: September 12
MiB Mentorointiohjelman aloitustapaaminen
Later Event: September 14
La 14.09.2019 MiB goes: Familjeyoga