Back to All Events

16.9.2019 MiB after work: äidit koodaa

Kesän äidit koodaa -kurssi saa nyt jatkoa kerran kuukaudessa järjestettävistä Äidit koodaa -illoista.

Jokaiseen näistä illoista ilmoittaudutaan erikseen ja tarkoituksena on aloittaa tai edistää jotain omaa projektia koodaamisen maailmassa. Se voi olla koodauksen alkeiskurssi, jatkokurssi, nettisivut, peli, oikeastaan mitä vaan, mitä haluat tehdä. Ideana on tarjota tila ja vertaistukea kerran kuussa, jotta aikaa edistää tätä omaa tavoitetta on helppo varata kalenterista. 

Olet tervetullut osallistumaan riippumatta siitä, olitko mukana kesällä, oletko koskaan koodannut riviäkään tai onko sinulla mielessä omaa koodausprojektia. Tapaamisissa saat apua siihen, mistä lähteä liikkeelle. Pääasia on, että haluat aloittaa tai jatkaa kokemuksen kerryttämistä. Ehkä haluat olla auttamassa muita eteenpäin? 

Ideana on siis kokoontua yhteen, auttaa ja tukea toisiamme edistymään (ja aloittamaan matka) koodaamisen ihmeellisessä maailmassa. Mentorina toimii ihana Pauliina Anttila (Vincit) ja vertaistuutorina Satu Korhonen. Ensimmäisellä kerralla Pauliina on lupautunut esittelemään lyhyesti versionhallintaa (GIT). Päähuomio tällä kerralla kuten muillakin on kuitenkin omien projektien edistäminen, oli ne sitten kursseja, nettisivuja, pelejä, tai mitä ikinä.

Koska ilmoittautumiset on jokaiselle kerralle erikseen, myös kesän kurssilla olleiden pitää ilmoittautua erikseen niihin kertoihin, joihin ovat osallistumassa. Seuraavat kerrat ovat 16.10., 14.11. ja 18.12., jos haluaa jo laittaa kalenteriin. Ilmoittakaa mahdollisista peruutuksista mahdollisimman pian, jotta joku paikkaa odottava voi sen saada.

Paikka: Silo huone, SparkUp, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Hinta: Maksuton/Hinta

Lapset: Tapahtuman luonteesta johtuen ei lapsia, jotta äidit voivat keskittyä koodaamiseen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 9.9.2019 klo 10.