Back to All Events

16.9.2019 MiB Afternoon club: Tee viestinnästä tarinakokemus – tarinallista! 

Tekstin ja puhutun tarinan lisäksi viestinnässä ja markkinoinnissa tarvitaan myös tarinatekoja. Yritykset tarvitsevat tarinallistamista vaikuttamiseen ja erottumiseen sekä kokonaisvaltaisen innostavan ja sitouttavan asiakaskokemuksen luomiseen. Myös viestintä ja markkinointi voivat muodostaa tarinakokemuksen! 

Tässä illassa kuulet miten voit lähteä punomaan punaista lankaa yrityksesi tai organisaatiosi viestintään. 

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen pioneeri Suomessa ja alan paras osaaja. Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

#storification #tarinallistaminen #asiakaskokemus #tarinakokemus #tarinakone #tarinalammas 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu 30 äitiä ilman lapsia ja 6 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 9.9. klo 10.

Earlier Event: September 16
16.9.2019 MiB after work: äidit koodaa
Later Event: September 17
Ti 17.9.2019 MiB mingle: Lounas Lipterin