Back to All Events

16.9.2019 MiB extra: Etätyöpäivä

Keväällä pilotoimme Tampereella MiBin yhteistä etätyöpäivää, ja koska päivä oli onnistunut eivätkä kaikki ehtineet mukaan, on aika uusia päivä. Tuntuuko siltä, että etätyöpäiväsi kuluu yleensä yksin, keittiön pöydän ääressä? Haluaisitko kokeilla yhteisöllistä etätöiden tekoa? Entä jos viettäisitkin erilaisen etätyöpäivän, jonka aikana pääset tutustumaan muihin MiB-äiteihin?

Joustavat työkäytännöt ovat olennainen osa sujuvaa arkea ja siten yksi mahdollistaja perinteisten äitimyyttien murtamisessa. Päivä alkaa MiBin tarjoamilla aamukahveilla, jatkuu töiden teolla ja yhteisellä omakustanteisella lounaalla. Väliin mahdutetaan vähän taukojumppaa ja keskustelua etätyöpäivästä sekä joustavasta työnteosta, tähän aiheeseen alustuksen tulee antamaan Futuricen HR-asiantuntija Anni Knutin. Meille on varattuna avoin työtila sekä kaksi kokoustilaa mahdollisia puheluita varten. Saapua ja lähteä sopii joustavasti oman työpäivän asettamissa rajoissa. 

MiB Etätyöpäivä mahdollistaa töiden teon samalla verkostoituen uusien MiB-tuttavuuksien kanssa. 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tapahtumaan mahtuu 30 äitiä ilman lapsia ja 4 äitiä lasten kanssa.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 9.9. klo 10.