Back to All Events

18.9.2019 MiB After work: Tutustu palautumisohjelmiin ja palaudu liikkeen avulla 

Palautumisohjelmat ovat suomalainen innovaatio palautumisen aktiiviseksi malliksi. Ohjelmat ovat noin 1,5 tunnin mittaisia kokonaisuuksia, joissa haetaan stressin purkua ja palautumista liikkeen avulla.

Ohjelmat sisältävät aktiivista lempeää liikettä, keskittymistä omaan itseen ja kevyttä, lihasjännityksiä purkavaa värinää sekä rauhoittumista pitkän rentoutuksen kautta. Ohjelmat vahvistavat keho-mieliyhteyttä, rauhoittavat mieltä ja kehoa sekä auttavat palautumaan arjen haasteista. Monet myös nukkuvat paremmin ohjelman tekemisen jälkeen. Ohjelmat sopivat erinomaisesti rentoutumishetkeksi arjen keskelle yksittäisenä kertana tai useamman kerran sarjana.

Tutustumiskerran ohjelman teemana on pysähtyminen. Sitä tarvitsemme arjen kiireen ja tohinan keskellä, mutta monesti se on vaikeaa toteuttaa. Ohjelman myötä voit ottaa hetken vain itsellesi, pysähtyä, hengittää, nauttia liikkeestä ja kuunnella, mitä kehosi tarvitsee juuri nyt.

Tutustumme ohjelmaan Katri Inkisen opastuksella. Katri on yrittäjä ja kahden lapsen äiti. Aiemmalta koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, joka on sittemmin vaihtanut alaa tekniikasta hyvinvoinnin pariin. Katri auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ravintovalmennuksen, personal training -ohjausten, palautumisohjauksen sekä sykeväli- ja unimittausten avulla. Palautumisohjelmat ovat uusi lisä palveluihin, ja Katri tarjoaa niitä myös yrityksille hyvinvointipäivien ohjelmaan tai erilliseksi rentoutumishetkeksi arjen keskelle.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisen omaa aikaa ilman lapsia.

Tapahtumaan mahtuu 8 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.