Back to All Events

18.9.2019 MiB goes Mielen Telakka MIETE: Oma aika ja arjen tasapaino

Tervetuloa tutustumaan elokuussa avattuun mielen kuntosali MIETEen!  Yrityksen missiona on tuoda mielenhuolto ja harjoittaminen osaksi jokapäiväistä arkea. Kuten yleiskunnon ylläpitämisessä, myös mielenhuollon perustana ovat säännölliset rutiinit ja oikeat tekniikat. MIETE tarjoaa erilaisia viikoittaisia ryhmätunteja, workshopeja, henkilökohtaista valmennusta ja yrityspalveluita.

Illan aiheena on oma aika ja arjen tasapaino. Kuulet muun muassa, miten oman ajan ottaminen oikeassa kohtaa saattaa itse asiassa antaa enemmän tunteja käyttöösi kuin se ottaa. Keskustelemme myös jaksamisen vaikutuksista itseen ja läheisiin.

Tilaisuuden aikana kuulet myös lisää Mielen Telakasta ja sinulla on halutessasi mahdollisuus jäädä verkostoitumaan ohjelman jälkeen. Puhujana toimii uusi mibiläinen, MIETEn perustaja ja ohjaaja Jenika Silosuo.

Varsinainen tilaisuus päättyy kello 19, jonka jälkeen on mahdollisuus vielä jatkaa vapaata verkostoitumista kello 20 saakka.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisten omaa aikaa ilman lapsia.

Mukaan mahtuu 40 äitiä ilman lapsia.
lmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.