Back to All Events

Ke 18.9.2019 MiB Morning Club: Värit - äitiys - työminä

Millainen on toimintatyylisi töissä? Entä kotona? Millaiset ovat toiveesi ja tarpeesi toiminnalle, vuorovaikutukselle ja yhteistyölle muiden kanssa? Millaisia toiveita ja tarpeita ympärilläsi on? Miten pystyt vastaamaan niihin?

Voima Valmennus Oy:n Anu Autio tulee sparrailemaan mibiläisiä ihmisten moninaisuudesta, erilaisista toimintatyyleistä sekä erilaisista toiveista ja tarpeista työyhteisön tai tiimin toiminnalle. Aamulla keskustellaan asioista konkreettisesti Carl G. Jungin psykologiaan pohjautuvan, värikkään Insights Discoveryn maailman kautta. Opit siis lisää itsesätsi ja muista Tulenpunaisen, Jäänsinisen, Ruohonvihreän sekä Auringonkeltaisen preferenssin kautta - meistä kaikista löytyy kaikkia värejä, mutta miten ne ilmenevät sinulle?

Anu on työskennellyt Insights Discoveryn maailman parissa yli 14 vuotta, josta lähes 11 vuotta yrittäjänä. Työyhteisö- ja esimiesvalmennuksissa hyödynnettävä menetelmä antaa useiden palautteiden mukaan eväitä myös kotiin sekä harrastuksiin! Lisätietoja Anusta ja Voima Valmennuksesta löydät osoitteista www.linkedin.com/in/anuautio/ ja www.voimavalmennus.fi.

Tule mukaan juttelemaan, jakamaan kokemuksiasi ja tutustumaan syvemmin erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin niin töissä kuin kotona Anun sparrauksessa!

Aika: Ke 18.9.2019 klo 09.00-11.00
Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.