Back to All Events

20.9.2019 MiB goes HRS Advisors: Urahaaveista kiihdytyskaistalle

Tervetuloa HRS Advisorsin rentoon ja keskustelevaan aamukahvitilaisuuteen, jossa sinulla on mahdollisuus päästä pohtimaan sinulle tällä hetkellä ajankohtaisia uraan ja työelämään liittyviä kysymyksiä yhdessä psykologikonsulttiemme Outi Kärkkäisen ja Erika Palomäen kanssa. 

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yrity, jossa yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Yrityksen ydinosaamista ovat johdon ja asiantuntijoiden rekrytoinnit, psykologiset henkilöarvioinnit, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutostilanteiden hallinta. Tampereella yritys toimii neljän advisorin voimin –  tervetuloa tutustumaan!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Koska rakennus on vanha ja käytössä on vain pieni henkilöhissi, rattaat tulee jättää rakennuksen ala-aulaan. Lisäksi rakennuksessa tehdään parhaillaan remonttitöitä, joten hissi saattaa ajoittain olla remonttityöntekijöiden käytössä.

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 7 äitiä ilman lapsia.
lmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 13.9. klo 10.