Back to All Events

24.9.2019 MiB Extra: Vauras Nainen -ilta

Haluaisitko tavata muita naisia, jotka ovat kiinnostuneita rahasta ja vaurastumisesta? Haluaisitko saada inspiraatiota omalle vaurastumismatkallesi? Haluaisitko panostaa enemmän oman varallisuutesi kasvattamiseen?

Tervetuloa mukaan suosittuun Vauras Nainen -iltaan Lahteen 24.9. Illassa kuulet inspiroivia esityksiä, pääset tutustumaan muihin omasta taloudesta kiinnostuneisiin naisiin ja saat kannustusta oman talouden hallintaan ja vaurastumiseen.

Siis mikä Vauras Nainen -ilta? Kyseessä on yli 50 000 jäsenten Vauras Nainen Facebook-ryhmän toiveesta liikkeelle lähtenyt tapahtumakiertue. Luvassa on vinkkejä sijoittamisen aloittamiseen, vaurastumisen psykologiaa ja ennen kaikkea verkostoitumista omasta taloudesta kiinnostuneiden naisten kanssa. Jos sijoittaminen kiinnostaa, mutta se myös jännittää, tai kaipaisit lisää tietoa aloittamiseen, on tämä ilta juuri Sinulle.

Lipun saat 31.8. saakka MiB-hintaan 27 euroa (norm. 57 euroa), joten kannattaa ilmoittautua mukaan pian! Jäsenille on lähetetty sähköpostiin ilmoittautumislinkki. Vielä ehdit liittyä jäseneksi ja saat lipun tapahtumaan MiB-hintaan!

Aika: ti 24.9. klo 16.30 - 20.00
Paikka: Ravintola Wanha Walimo, Vesijärvenkatu 25, 15140 Lahti
Hinta: Omakustanteinen, lipun saat 31.8. saakka MiB-hintaan 27 euroa (norm. 57 euroa)