Back to All Events

24.9.2019 MiB Mingle: HR- alalla työskentelevien lounastreffit

Kesän aikana mm. Linkedinissä monet kertoivat viettävänsä kesäloman ilman työsähköpostia ja tavoitettavuutta. Loma on aikaa olla itselleen armollinen ja palautua kunnolla. Toiset taas kertoivat, miten lomallakin bisnekset pyörii läppäri sylissä palmujen alla, raha kun ei koskaan nuku ja asiakkaita on palveltava. Millainen työkulttuuri lomien, palautumisen ja tavoitettavuuden suhteen sinun yrityksessä on, onko yksilökohtaisia eroja tai vapautta valita vai odotetaanko kaikilta samanlaista ON or OFF linjausta? Miten HR pyrkii vaikuttamaan käytäntöjen rakentumiseen?

Tule keskustelemaan kanssamme aiheesta lounastapaamisen yhteydessä, samalla ideoidaan yhdessä syksyn tulevia HR-keskusteluteemoja. 

Paikka: Ravintola Bowler,Yliopistonkatu 29, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoitathan osallistumisestasi facebook eventin kautta, näin pystymme varaamaan oikean määrän pöytiä: 

https://www.facebook.com/events/355371598718034/