Back to All Events

24.9.2019 MiB Morning club: Sijoittaminen tutuksi Mimmit sijoittaa -blogin Pia-Marian ja Hannan kanssa

Mikä pörssi on, miten sinne pääsee ja mitä sieltä voi ostaa? Miten ja miksi erityisesti äitien kannattaa aloittaa sijoittaminen? Mimmit sijoittaa -duo Pia-Maria ja Hanna puhuu sijoittamisesta rennosti ja helposti ymmärrettävästi. Tapahtuman jälkeen osaat aloittaa sijoittamisen – koska se on just niin helppoa!

Mimmit sijoittaa on yhteisö, jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Voit seurata mimmejä Instagramissa @mimmitsijoittaa, kuunnella Mimmit sijoittaa -podcastia tai lukea blogia osoitteessa mimmitsijoittaa.fi!

Sijoittamisen aloittamista varten tarvitset arvo-osuustilin. Jos haluat avata oman ilmaisen arvo-osuustilin tapahtumassa, ota pankkitunnukset ja läppäri mukaan! 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 15 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 17.9. klo 10.