Back to All Events

Ti 24.09.2019 MiB After Work: Johtajakoulu

Marjo Piirto on kuluttajamarkkinoinnin ammattilainen, jolta löytyy osaamista niin brändinrakentamisesta kuin menestyksekkäiden kampanjoiden ja tuotejulkistusten toteuttamisesta. Datan sekä analytiikan hyödyntäminen digitaalisten kasvupolkujen rakentamiseksi ovat olleet viime ajat fokuksen kohteena.

Aikaisempaa kokemusta kansainvälisen markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun tehtävistä Marjolla on jo yli 15 vuoden ajalta muun muassa Polar Electrolta ja Nokialta. Tällä hetkellä Marjo työskentelee terveysteknologian kasvuyrityksessa Oura Healthissa, jossa yhdistyvät suomalaisen osaamisen kolme kirkkainta kärkeä: design, tutkimus ja huipputeknologia. Erilaiset ja erikokoiset kv-yritykset ovat olleet kukin omalla erityisellä tavallaan merkittäviä kokemuksia urakehityksen eri vaiheissa. 

Koulutukseltaan Marjo on Tekniikan DI ja KTM ja hän on kahden ihanan lapsen äiti. Liikunnallisen perheen aikataulujen yhteensovittamisen haasteet ovat arkipäivää. Perhe, ystävät, koti ja luonto ovat kuitenkin kaikkein tärkeimpiä arvoja elämässä. Tällä hetkellä Marjo opettelee vetämään tiukempia rajoja itselleni sekä myös pitämään parempaa huolta itsestään.

Motto:

“Jokainen uusi päivä on mahdollisuus tehdä pieniä valintoja tavoitteena itselle parempi huominen.”

Aika: Ti. 24.09.2019 klo 18.00-20.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 17.09. klo 10.