Back to All Events

25.9.2019 MiB goes: Gofore

Gofore on suomalainen IT-yritys, jolla on lähes 20 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden luomisesta. Yrityksellä on yli 550 työntekijää ja toimistoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Munichissa, Brunswickissa, Madridissa, Swanseassa, Lontoossa ja Tallinnassa. Heidän tavoitteenaan ja toimintanaan on työkulttuurin uudistaminen digatalisaation keinoin eli auttaa organisaatioita digitalisoitumisessa ja luomaan uutta bisnestä. Isona kuvana on pyrkimys luoda tulevaisuutta, joka toimii. Gofore valittiin parhaaksi työpaikaksi Suomessa vuonna 2017. Tule mukaan tutustumaan Kirsi Aantaan johdolla, minkälainen työpaikka Gofore on ja minkälaisia perheystävällisiä käytäntöjä heillä on.

Koska tilaisuudessa on tarjoilua, pyydämme osallistujia ilmoittamaan peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, jotta tarjoilu voidaan mitoittaa oikein.

Paikka: Goforen Turun toimisto, Linnankatu 11, 20100 Turku. 2.krs

Hinta: Maksuton/Hinta

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 18.9. klo 10