Back to All Events

Ke 25.9.2019 MiB extra: CV-profiilikuvaus, Taideruukki, Kouvola

Valtakunnallisesti suuren suosion saanut CV-profiilikuvaus järjestetään jälleen Kouvolassa yhteistyössä ihanan Helin Kulla Photographyn kanssa. Helin Kullan työnäytteisiin ja kotisivuihin voi tutustua osoitteessa www.helinkulla.com.

Kuvausta varten kannattaa pukeutua hyvin istuviin vaatteisiin, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Väreissä kannattaa suosia yksinkertaisuutta ja välttää kirjavia kuoseja tai suuria printtejä. Oma tyyli saa kuvissa näkyä. Kyseessä on CV-profiilikuvaus, joten samalla ei voi ottaa esim perhekuvia.

Paikka: Kouvola
Hinta: Kuvaus: 25e sisältää kuvan värillisenä sekä mustavalkoisena
Lapset: Studiolla ei ole erillistä leikkinurkkausta lapsille, mutta lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita tapahtumaan, mikäli osallistuminen jäisi muuten tästä kiinni.

Tapahtumaan mahtuu max 20 äitiä.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 4.9. klo 10. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 18.9.