Back to All Events

3.9.2019 MiB goes: Husulan puutarha

Husulan puutarha avaa ovensa Mibin jäsenille syyskuussa ja toivottaa tervetulleeksi tutustumaan lähiruokaan sekä perheyritykseen koko perheen voimin. Tervetulleita ovat myös perheen muut lapset sekä toinen vanhempi tai isovanhempi.

Eija ja Heikki Jakobsson perustivat Husulan puutarhan vuonna 1972. Perheyritys on erikoistunut lähituotantoon – salaattien ja yrttien kasvattamiseen. Perheen lapset ovat olleet pienestä pitäen mukana oppimassa kasvattamisen vaativia taitoja.

Tyttären Erika Männikön innostus puutarhan toimintaa kohtaan johti vuonna 2013 siihen, että hän jatkoi päävastuullisena puutarhan johdossa. Erikalla on kokemusta työn ja perheen yhdistämisestä perheyrityksessä, josta kuulemme lisää paikan päällä.

Tärkeimmät asiat Husulan puutarhan arvoketjussa ovat: puhtaus, tuoreus, terveellisyys ja turvallisuus. Puutarhan tuotteet ovat saaneet käyttää Puhtaasti kotimainen –merkkiä aina sen alkuajoista lähtien.

”Meillä on ilo kasvattaa raikkaat, terveelliset vihannekset lähellä sinua, olemme paikallinen toimittaja. Työssämme on sydän mukana ja uskomme, että tuotteemme tekevät hyvää myös sinun sydämellesi.” – Erika

Aika: ti 3.9. klo 17.00-18.30
Paikka: Valkeajärventie 54, 17120 Paimela
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan tulee sähköpostilla.