Back to All Events

MiB mingle: Erätauko

Miten elää kestävää lapsiperhearkea ja samanaikaisesti helpottaa ilmastoahdistusta?

Ilmastoahdistaako? Pohditko päivittäin teetkö äitinä riittävästi ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Entä jos arjen kiireet vain menevät ilmastotekojen ohi? Mietitkö millaisen maailman jätämme lapsillemme? Vai "ahdistaako" kenties se että ei yhtään ilmastoahdista? Pyöriikö päässäsi Brasilian sademetsäpalojen vaikutus suhteessa teidän perheen ilmastotekoihin? Tule keskustelemaan rakentavasti, kuulemaan, oivaltamaan ja lisäämään meidän yhteistä ymmärrystä siitä, miten voimme elää kestävää lapsiperhearkea ja silti olla ilmastoahdistumatta tai ainakin lievittää sitä.

ERÄTAUKO on SITRA:n kehittämä menetelmä rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun käymiseen huutamisen, päälle puhumisen ja kilpaa kehumisen sijaan. Tarkoitus ei ole tehdä päätöksiä eikä vakuuttaa toisia oman mielipiteen paremmuudesta vaan lisätä ymmärrystä, saada oivalluksia ja voimaantua. Ennen erätauko-keskustelua / sen välissä kokeilemme (jos sää sallii ja jos olemme laavulla) metsäkylpyä, joka on tutkitusti rentouttava, virkistävä ja tehokas menetelmä hyötyä metsän terveys-ja hyvinvointivaikutuksista lyhyessäkin ajassa. Tämä metsäkylpy on leikkimielinen ja suunnattu lapsiperheille. Pukeuduttehan lämpimästi. Saatamme istuskella tai jopa maata metsässä - joten mettäkamppeet ovat paras valinta, tai voit ottaa istuin/makuualustan mukaan.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

Paikka: Kirkonjyrhämän laavu, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!